NUFLEX varmende

NUFLEX varmende

Hva er NUFLEX varmende gel/spray?

NUFLEX varmende er et produkt for pleie av muskler og ledd. NUFLEX varmende består av eteriske oljer av høyeste kvalitet og finnes både i gel og spray. NUFLEX varmende trekker dypt inn i muskulaturen og øker blodsirkulasjonen for å pleie ømme og stive muskler og ledd. NUFLEX varmende er utmerket å bruke for de som trener mye, men er også god å bruke når muskler og ledd verker etter dårlig arbeidsstilling, hagearbeid, malearbeid, tunge løft og så videre.

Kjøp her
Bestill gratis vareprøve

Er du terapeut eller forhandler? Send en e-post til post@vitapharma.no for priser til klinikk og butikk.

Hvordan virker NUFLEX varmende

 • NUFLEX varmende trekker dypt inn i muskulaturen og øker blodsirkulasjonen.
 • NUFLEX er ideell å bruke før, under og etter trening.
 • NUFLEX øker blodsirkulasjonen i muskulaturen før oppvarming og reduserer faren for skader som følge av for dårlig oppvarming.
 • NUFLEX varmende holder musklene aktive under trening.
 • NUFLEX varmende holder musklene aktive i en pause.
 • NUFLEX øker blodsirkulasjon og frakter bort avfallsstoffer som melkesyre som har «hopet seg opp» i musklene og hjelper dem å restituere seg raskere etter fysisk aktivitet.
 • Øker effekten av utløping etter trening.
 • NUFLEX varmende er forfriskende og har en mild og behagelig duft.

Nuflex varmende kommer både i gel og spray. Fordelen med spray er for eksempel at man lettere kan nå punkter på ryggen og slipper å vaske hendene etter påføring.

 • NUFLEX varmende inneholder blant annet peppermynteolje og virker først svakt avkjølende på huden.
 • Den svake avkjølingen gir en umiddelbar smertelindring og gjør det berørte området mindre sensitivt.
 • Etter den første kalde følelsen vil man få en mild varmefølelse som følge av at de eteriske oljene har trukket inn i muskulaturen og økt blodsirkulasjonen.
 • Økt blodsirkulasjon fører til at avfallsstoffer som har samlet seg i muskulaturen, som for eksempel melkesyre, raskere blir fraktet bort.
 • NUFLEX varmende trekker raskt inn i huden og setter ikke flekker på klær.
 • Kan brukes på rygg, hender, skuldre, albuer, armer, knær, legger, muskler og ledd.

 

Aktive ingredienser i NUFLEX varmende

Furunålolje
Furunålolje stimulerer blodsirkulasjonen, immunforsvaret og metabolismen. Økt blodsirkulasjon fører til raskere restitusjon av trette muskler. Furunålolje virker også forfriskende og oppkvikkende.

 

 

Rosmarinolje
Rosmarinolje kan stimulere immunforsvaret og metabolismen og har en positiv virkning på blodsirkulasjonen. Rosmarinolje gir næring til huden og har en beroligende effekt.

 

 

Appelsinolje
Appelsinolje er en forfriskende olje som gir musklene ro og hjelper dem å slappe av. Oljen renser også huden og holder den i god stand.

Bergamottolje
Bergamottolje aktiverer immunforsvaret og er veldig bra for restitusjon etter anstrengelser. Oljen har en positiv effekt på humøret og virker avslappende. Bergamottolje renser huden og er bra for bindevevet i huden.

Søt merianolje
Søt merianolje øker blodsirkulasjonen og hjelper musklene å slappe av.

Sitronolje
Sitronolje renser huden og holder den frisk og ung og virker oppkvikkende hvis man er trøtt og sliten. I tillegg stimulerer også sitronolje blodsirkulasjonen.

 

 

Lavendelolje
Lavendelolje er kanskje den mest allsidige eteriske oljer som finnes. Den brukes ofte for sine avslappende egenskaper og fantastiske lukt. Lavendelolje virker avslappende, beroligende og roer nervene.

 

 

Kjøp her

Bestill gratis vareprøve 

Andre produkter i Nuflex serien

Nuflex kjølende

Nuflex massasjeolje

For mer info, gå til: www.nuflex.no