Grimstad sykleklubb med topp juniorlag

Grimstad sykleklubb med topp juniorlag

Grimstad har stolte sykkeltradisjoner og er hjembyen til internasjonale toppsyklister som Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen. I år stiller Grimstad Sykleklubb (GSK) med et veldig sterkt juniorlag hvor hele fire ryttere: Thomas Larsen, Amund Grøndahl Jansen, Kristian M. Johansson og Fridtjof Røinås er tatt ut til juniorlandslaget.

6. mai deltok laget på Ringerike Grand Prix og Fridtjof Røinås stakk av med seieren.

Vi i Vitapharma gratulerer Fridtjof Røinås med seieren og ønsker han og resten av Grimstad sykleklubbs juniorlag lykke til videre i sesongen. Røinås og Larsen er også tatt ut til å sykle Trofeo Karlsberg, i Tyskland sammen med juniorlandslaget 17.-20. mai.

Vitapharma er stolte av å sponse guttene og glade for gode tilbakemeldinger på Nuflex fra syklistene:

«Vi bruker Nuflex både før og etter trening og er svært fornøyde med produktene. Vi bruker både den varme og den kjølende sprayen. Disse produktene, samt den varmende gelen, er de vi bruker mest av.» Thomas Larsen

 

Vitapharma ønsker syklistene lykke til videre i sesongen!

 

Les mer om de lovende sykkelrytterne i Grimstad Sykleklubb her:

Solid sesongåpning for sykkeljuniorer

Røinås sykler for Norge

grimstadsk.no 

www.thomastlarsen.com   

 

Følg guttene resten av sesongen:

17.-20. mai Trofeo Karlsberg, Tyskland  

17-20. mai Tour de Himmelfart , Danmark

28. mai NorgesCup 2

10. juni NorgesCup 3   

16.-24. juni NM Bergen