Flott sesong for hundekjører Lena Boysen Hillestad

Flott sesong for hundekjører Lena Boysen Hillestad

Lena Boysen Hillestad tilhører den ypperste verdenseliten i hundekjøring. Lena er en allsidig hundekjører som konkurrerer i klassene nordisk stil, slede, sprint og barmark på lik linje med menn. Sesongen 2012/2013 har vært veldig bra for Lena og hun har blant annet vunnet 2 NM gull et EM gull på barmark i høst. I vinter har Lena fått den gjeve Kongepokalen og NM-gull. Nå venter VM i Alaska i mars.

 

Lena bruker Marcus Rohrer Spirulina daglig som del av et godt kosthold for å få i seg ekstra mange næringsstoffer. For at musklene skal fungere optimalt trenger kroppen proteiner. Spirulina består av 60% protein og inneholder alle de 8 essensielle og 9 øvrige aminosyrer.

Hundekjøring er en tøff idrett hvor man blir utsatt for harde påkjenninger over lang tid, ofte i mange minusgrader. Da er det viktig med et godt immunforsvar. Antioksidanter er viktige for immunforsvaret og begrenser skader på celler og hindrer inflammasjon. Spirulina er rik på antioksidanter vitamin A (betakaroten), vitamin E, selen, superoxide dismutase (SOD) og fykocyanin.

lena ny

«Med Marcus Rohrer Spirulina får jeg mer energi og kan yte det lille ekstra på trening og under konkurranse. Jeg merker også at jeg blir raskere restituert etter harde påkjenninger når jeg tar spirulina.» sier Lena Boysen Hillestad. Hundene til Lena får også Spirulina hver dag, og de elsker det!

Les mer om Lena og hundene hennes på: www.boysen-hillestad.com

Lena Boysen Hillestad
18 ganger verdensmester
15 ganger Europeisk mester
23 ganger Norgesmester
4 Kongepokaler
Vinner av Pirena 2009
Vinner av Defi Rhône Alpes 2012
Vinner av Vindelälvsdraget 2012