Yelp trener med Marcus Rohrer Spirulina

Yelp trener med Marcus Rohrer Spirulina

Sometime pole dancing studio i Oslo arrangerte søndag 7. april «Yelp trener» event med gratis prøvetime på pole dancing og flygym. Deltakerne fikk gratis prøver på Marcus Rohrer Spirulina og Nuflex for muskler og ledd som kom godt med etter en hard treningsøkt med bruk av nye muskelgrupper. Det ble mye latter og god stemning. Mer om arrangementet finner du på Yelp trener. Les deltagernes egne kommentarer på yelp.no

Ta kontakt med Vitapharma AS på: post@vitapharma.no eller Yelp: tine@yelp.no hvis du har lyst til å finne på noe lignende ved ditt treningsstudio/klinikk. Vi stiller gjerne med vareprøver og godt humør.

Bildene er tatt av fotograf Jin Phung www.jinphung.com

yelp trener gruppe stort yelp trener poole dancing stort